Weerbaar en vol zelfvertrouwen


Weerbaar en vol zelfvertrouwen

Werkboek voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar oud.

Stacks Image 17

Ook verkrijgbaar bij iedere on- en offline boekhandel

Vindt jouw kind het moeilijk om voor zichzelf op te komen? Gebeuren er soms dingen die je zoon/ dochter maar lastig vindt of vindt hij/zij het soms eng om spannende dingen te moeten doen? Wordt je kind wel eens gepest en weet het niet goed hoe het hier mee om kan gaan. Dan is dit werkboek er voor hem/haar.
Dit werkboek zal je kind helpen meer zelfvertrouwen te krijgen en goed te gaan reageren op situaties die hij/zij nu misschien nog moeilijk vindt. Je zoon/ dochter krijgt informatie over weerbaarheid en zelfvertrouwen. En opdrachten en tips helpen jouw kind om goed te gaan oefenen en steeds lekkerder in zijn/haar vel te gaan zitten. Want als je kind meer zelfvertrouwen heeft en goed met lastige situaties om kan gaan (omdat hij/zij weerbaar is), zal je kind zich steeds beter gaan voelen.

Dit werkboek is bedoeld voor kinderen tussen de acht en veertien jaar oud. Het bevat uitleg, opdrachten en oefeningen die zij zelf kunnen maken. Maar de meeste kinderen zullen wel graag samen met iemand het werkboek willen doorwerken. Bij veel opdrachten wordt het kind ook gestimuleerd de mensen direct om zich heen te betrekken. Betrokkenheid van een ouder/ opvoeder is dus zeker aan te raden.


Auteursrechten nadrukkelijk voorbehouden